Hoţii i-au furat bicicleta de concurs lui Avram Iancu

 Cunoscutul sportiv petroşănean Avram Iancu este blocat şi nu mai poate participa la concursuri, după ce hoţii i-au furat bicicleta. „Mă mai uit la ea … doar în poze.
bicicleta_avram (1)
”Mi-a fost sustrasă ! CUBE ACID model 2011, cadru de 16. M-am echipat să-mi fac rulajul de seară şi…cea mai neplăcută surpriză; constat că mi-a fost furată bicicletă. Nu, ea nu m-a părăsit, dimpotrivă, a fost foarte credincioasă, m-a purtat de 5 ori pe podium…de două ori pe prima treaptă a podiumului, de două ori pe treaptă a două a lui şi odată m-a dus pe treaptă a treia la un concurs de triatlon. Mă voi duce la Poliţie ( ce-i drept, cu speranţe minime). Deasemenea, dacă vedeţi aşa ceva pe undeva la vânzare, va rog, anunţaţi-mă. E o lovitură grea pentru mine, iar trăirile interioare sunt tumultoase”, a anunţat Avram Iancu pe pagina sa de Facebook.
Prietenii, cunoscuţii şi toţi cei care îl apreciază pe el ca om şi ca sportiv, s-au mobilizat imediat şi au decis să îl susţină, să îl ajute financiar pentru a-şi putea cumpăra o altă bicicletă de concurs: „HAIDEŢI SĂ AJUTĂM! Iancu Avram este un bibliotecar din Petroşani, împătimit al bicicletelor şi al triatloanelor, cunoscut şi pentru tentativă sa de a traversa înot Canalul Mânecii. Podiumul nu îi este necunoscut, dar pentru viitorul triatlon el nu va putea participa, pentru că i s-a furat bicicletă. Haideţi să punem mâna de la mâna şi să ajutăm un pasionat al maratoanelor. Dacă doriţi să ajutaţi, o puteţi face la Banca Transilvania, Agenţia Petroşani Nord, pe numele Iancu Avram Marius, Cont lei: RO73BTRLRONCRT0208093801”.
Avram Marius Iancu este bibliotecar la Biblioteca Municipală din Petroşani, este căsătorit şi are trei fetiţe.
[slideshow_deploy id=’13835′]