„Călăul” elevei sechestrate, violate şi înfometate vrea să scape de arestul preventiv

 
Bărbatul care a violat o minoră din Rovinari, a sechestrat-o şi a bătut-o vine, astăzi la Tribunalul Hunedoara, unde va încerca să-i convingă pe judecători să-l elibereze din arestul preventiv.
hot-arestat
Judecătoria Petroşani a dispus arestarea preventivă a lui pentru 30 de zile, însă Duma Ioan daniel a contestat măsura, iar decizia finală va fi luată de Tribunalul Hunedoara.
Tânăra de 17 ani, care a trecut prin chinuri greu de imaginat este fiica unui pastor din Rovinari şi când l-a întâlnit pe Duma a crezut că şi-a găsi jumătatea, dar s-a înşelat amarnic. Acesta a ademenit-o pe fată într-o cabană, la munte. Acolo, timp de două zile, a bătut-o şi a violat-o. A fost salvată de un echipaj de poliţişti care făcea un control de rutină. Anchetatorii au stabilit că între cei doi tineri se înfiripase o relaţie în urmă cu circa un an, însă bărbatul era foarte gelos şi a supus-o la grele cazne pentru a o „pedepsi”. Tânăra a fost bătută până i-au fost fracturate trei oase, iar agresorul a tăiat-o cu cuţitul în zona vaginului.
[slideshow_deploy id=’30675′]