Retroparada Primăverii adună bijuteriile pe patru roţi, la Petroşani

 
Retromobil Club organizează, la Petroşani, o nouă ediţie a Retroparadei Primăverii, în cadrul căreia vor putea fi admirate maşini vechi, adevărate bijuterii pe patru roţi, care altădată erau vedetele şoselelor din România.
 
 
Evenimentul, devenit deja tradiţional, este organizat de reprezentanţii din Valea Jiului ai Retromobil Club România. „Manifestarea va avea loc în data de16 aprilie 2016, în binecunoscuta locaţie din Piaţa Victoriei. Vă aşteptam în numar cât mai mare, să ne bucurăm impreuna de aceste bijuterii pe patru roţi”, este îndemnul adresta de organizatorii Retroparadei Primăverii de la Petroşani.
Ediţiile organizate până acum de Retromobil Club la Petroşani s-au bucurat de un real suces, iar vechile maşini, recondiţionate, au fost îndelung admirate. Municipiul Petroşani se înscrie astfel din nou pe harta oraşelor unde sunt organizate astfel de expoziţii de maşini vechi ce odinioară erau vedetele şoselelor, maşini cu poveşti impresionante pentru recondiţionarea cărora proprietarii lor au investit sume considerabile, dar mai ales suflet şi pasiune.
[slideshow_deploy id=’27126′]