Simota, executat silit pentru datorii la apă

Controversatul afacerist dat în urmărire generală și internațională a fost executat silit în baza unei sentințe emisă de Judecătoria Petroșani, pentru o datorie către Apa Serv Valea Jiului. Suma pe care Alin Simota o avea de achitat în baza facturilor restante este uluitoare, respectiv 166,43 de lei. Chiar dacă este modică pentru un afacerist aflat în Top 300 în urmă cu câțiva ani, Alin Simota n-a achitat-o și a ajuns să fie executat silit de un executor judecătoresc. Magistrații Judecătoriei Petroșani au încuviințat solicitarea.

APA

” Dispune încuviinţarea executării silite a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 4518/CC/17.09.2015 pronunţată de Judecătoria Petroşani, în dosarul nr. 4025/278/2015, irevocabilă, pentru suma de 166,43 lei, cuprinzând debitul, penalităţile de întârziere şi dobânzile calculate în continuare până la data plăţii efective a debitului, cheltuieli de judecată stabilite prin titlu executoriu, precum şi cheltuieli făcute de creditor cu formularea cererii de încuviinţare silită, sumă ce va fi actualizată până la data plăţii efective, la cererea creditoarei S.C APA SERV VALEA JIULUI ”, se arată în soluția definitivă a magistraților.

 

Alin Simota mai are și alte dosare pe rolul Judecătoriei Petroșani pentru datorii, iar Direcţia Regională a Finanţelor Publice Timişoara încearcă să-și recupereze sumele pe care afaceristul ar fi trebuit să le vireze la bugetul statului. Judecătorii l-au citat pe Alin Simota să se prezinte la termenul din data de 21 aprilie a.c., dar au cerut ca ANAF să facă demersuri pentru indicarea noului domiciliu al lui Simota Alin. Cum controversatul afacerist a fugit, iar unele voci susțin că s-ar afla într-un stat care nu are semnat acord de extrădare cu România, procesul ar putea merge înainte și în lipsa sa.

 

 

[slideshow_deploy id=’30675′]

 



(Următoarea știre) »