Spirite încinse la Aninoasa, miza e legată de alegeri

 

Un pensionar din localitatea Aninoasa susține că a fost pălmuit de un candidat pentru postul de consilier local, pentru simplul fapt că nu a vrut să-i dea datele din buletinul de identitate și semnătura pentru lista de susținători.

”Domnul Lucian Corlan (n.r. candidat) a zbierat la mine (…) apoi a venit și mi-a dat două palme sau trei, că nu mai știu. A zis că el ajunge consilier și ne spânzură pe toți, că noi nu suntem în stare să ne gospodărim. Așa ceva nu se poate, eu am 60 de ani, nu sunt copil de 13 ani. El este pentru consilier și a fost la ușa mea și nu i-am dat buletinele, de acolo s-a pus toată ceartă. A trimis o fată după buletinele noastre, să completeze lista pentru susținere, pentru primărie. Am anunțat și Poliția Aninoasa, dar eu n-am fost la instituții, nu știu cum se procedează și mi s-a explicat cum trebuie să fac ca să depun plângere. Nu este normal să pățesc așa ceva”, a declarat, Mircea Dima, localnicul care susține că a fost agresat.

De cealaltă parte, cel acuzat spune că lucrurile nu stau deloc așa. ”Există un sâmbure de adevăr, pentru că fără fum nu iasă foc. A fost o greșeală de ambele părți, ne-am împăcat dar nu este vorba de politică.  Este exclus faptul politic și unii oameni interpretează cum vor. Cineva a aruncat o mizerie pe cursul apei, dar ne-am împăcat, nu ne-am dus mai departe. Eu nu am nimic nici cu persoana respectivă și nici cu altcineva, eu îi respect pe toți”, a spus în apărarea sa, Lucian Corlan. Campania electorală se anunță ”încinsă” la Aninoasa, în condițiile în care vor avea mai toate formațiunile politice candidați, iar perioada electorală este propice pentru plata unor polițe mai vechi.

[slideshow_deploy id=’24093′]