Onoare „nereperată”. Haralambie Vochițoiu nu a scăpat nici în instanță de „hoț de apă”

Senatorul UNPR („mascat” mai nou în Alianța pentru Hunedoara) nu a reușit să scape nici în instanță de titulatura de „hoț de apă”.  A pierdut procesul intentat directorului SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram, și mai trebuie să-i și plătească acestuia 2000 de lei cu titlul de chletuieli de judecată.
img_1589
 
Judecătoria Petroşani a respins acțiunea formulată de Haralambie Vochițoiu împotriva lui Costel Avram, în procesul care se judecă încă din 2014. Mai mult, l-a obligat pe Vochițoiu să achite 2.000 de lei către directorul ApaServ Valea Jiului, cu titlul de cheltuieli de judecată, Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.
Procesul, aflat pe rolul Judecătoriei Petroşani, a fost deschis, în luna octombrie a anului 2014, chiar de senatorul UNPR (fost PPDD) Haramabie Vochiţoiu, care ar fi vrut în acest fel să scape de apelativul de „hoţ de apă”. Scandalul dintre cei doi a debutat în urmă cu aproape 4 ani, în urma unui control făcut de reprezentanţii ApaServ la SC Art Forest Company SRL, firmã controlatã de senatorul Haralambie Vochitoiu.
Echipele de control au stabilit că societatea a fost branşatã ilegal la reţeaua de apã potabilã, aspect consemnat în procesul verbal de constatare nr. 129/ 24.09.2012 şi Nota de constatare din 24.09. 2012, încheiate în urma controlului efectuat de reprezentantii furnizorului de apã la punctul de lucru la firmei, din Livezeni. Cu ocazia respectivei verificãri s-a constatat existenţa unui by – pass ilegal executat pe reţeaua publicã de apã. Când echipa de control a ajuns la poarta firmei, angajaţii l-au sunat imediat pe Haralambie Vochiţoiu – care era consilier judeţean la vremea respectivã – şi, potrivit actelor oficiale ale ApaServ, „acesta s-a prezentat imediat la faţa locului şi nu a permis efectuarea controlului, motivat de faptul cã reprezentanţii societãţii noastre nu au prezentat delegaţii, deşi aceştia se legitimaserã cu legitimaţiile de serviciu”. Ulterior, dupã ce reprezentanţii ApaServ au venit cu delegaţiile, acestora li s-a permis sã efectueze controlul, iar prejudiciul calculat pentru racordul ilegal a fost de aproape 13.000 de lei. Vochiţoiu a negat vehemen cele afirmate de oficialii ApaServ şi a decis să-şi spele onoarea în instanţă, directorul operatorului de apă din Valea Jiului, Costel Avram, fiind chemat în instanţă pentru „acţiune în răspundere delictuală”.
În acest dosar ambele părţi au fost chemate la interrogator şi au fost propuse şi acceptate ca probe unele înregistrări video. 
[slideshow_deploy id=’19869′]