Moment personal de fericire în plină campanie electorală pentru viceprimarul Petrilei

Ieri a fost o zi specială în viața viceprimarului orașului Petrila, candidatul PSD la funcția de primar al acestei localități. O zi în care, pentru a treia oară în viață, și-a umplut ochii de lacrimi. Lacrimi de bucurie, pentru că soția sa i-a adus pe lume o fetiță, Elena-Evelina.

jurca-la-scoala1

”Nu-i așa că și băieții plâng câteodată? Iar lacrimile nu sunt semn de slăbiciune sau de neputință. Lacrimile emoției, cele ale fericirii, sunt inexplicabile în cuvinte, dar fac parte din viață. Și nu vreau să le ascund pentru că sunt parte din mine. Știu și eu să plâng, în orice situație. Am crezut, la un moment dat, că ritmul zilnic m-a robotizat. M-am înșelat, sunt chiar „atât de om”…  și știu sa plâng și sunt atât de mândru că am simțit emoția asta, din nou, pentru a treia oară. Prima dată, în urmă cu 16 ani, pentru Daria. A doua oară, acum aproape 11 ani , pentru Darian. Iar acum pentru ea, Elena-Evelina – ghemotocul meu, născut acum câteva minute. Ea m-a oprit din maratonul profesional și mi-a redat fața unui nou început. Și lacrimile pot să curgă, să curgă, fiindcă îmi cântăresc acea fericire pe care vă spuneam că nu o pot explica. Mulţumesc lui Dumnezeu!”, a scris pe facebook Vasile Jurca despre emoția acestui eveniment, la doar câteva minute după fericitul moment din viața familiei sale.

Vasile Jurca se va putea bucura însă din plin de acest frumos cadou de familia abia peste câteva săptămâni, după ce se va încheia programul electoral al alegerilor locale, în care este angrenat în calitatea sa de candidat de primar al Petrilei propus de Partidul Social Democrat.

[slideshow_deploy id=’33106′]



« (Știre anterioară)