Scandalagii de la Prislop care au agresat un jurnalist au fost amendaţi

După ce l-au ameninţat şi înjurat pe corespondentul pentru judeţul Hunedoara al cotidianului naţional Adevărul, trei dintre persoanele care au provocat scandalul de la Mănăstirea Prislop au fost amendate de  poliţişti
agresiune_guta
Laura Bradu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că fiecare dintre cele 3 persoane a fost sancţionată cu suma de 200 de lei pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare, conform Legii 61, privind ordinea publică.
Reamintim că jurnalistul Daniel Guţă, correspondent al cotidianului Adevărul s-a aflat, miercuri, la Prislop pentru a filma incendiul care a afectat mai multe tarabe amplasate în talciocul din faţa Mănăstirii. În momentul în care a pornit camera de filmat, mai mulţi vânzători abulanţi au tăbărât pe el. L-au ameninţat şi agresat, asta deşi tânărul se afla pe domeniul public, şi unii chiar i-au dat peste cameră în încercarea de a-l determina să nu mai filmeze. „Au tăbărât din senin pe mine. Am avut noroc cu poliţiştii care erau în acea zonă, dar, în timp ce oamenii legii încercau să-I tempereze, au venit alţii”, povesteşte jurnalistul de la „Adevărul”. Cel mai probabil, comercianţii au fost revoltaţi că sunt filmaţi, ştiindu-se că unii dintre ei îşi desfăşoară activitatea ilegal şi probabil chiar acest lucru încercau să-l ascundă. Totul a fost surprins însă pe cameră, iar ameninţările pe care unii dintre cei care vând diverse produse în faţa Mănăstirii Prislop sunt fără echivoc.
 [slideshow_deploy id=’24093′]