Încă o sentință de executare silită. CEH pierde proces după proces

 
Trei sentințe de executare silită în dosar două zile. Complexul Energetic Hunedoara este într-o situație dificilă, din care nu știe cum va ieși.
 
ceh3
Cocotă Impex SRL a câştigat în instanţă executarea silită a Complexului Energetic Hunedoara pentru creanţele neachitate. Potrivit tabelului preliminar al creanţelor înregistrat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă în perioada în care CEH era încă în stare de insolvenţă, firma de transport ar avea de recuperat de la entitatea energetică hunedoreană suma de  107,735.88 lei.
De precizat că CEH este într-o situaţie extrem de dificilă, în condiţiile în care până acum magistraţii de la Petroşani au dat câştig de cauză la încă doi creditori care au cerut executarea silită a companiei. De asemenea, alte procese cu cauze similare aşteaptă să fie soluţionate. Este vorba despre acţiunile introduse în instanţă de Fortex Food Distribution SRL, firma care asigura hrana caldă a minerilor din Valea Jiului, respectiv Mecatech Serv SRL. Iar lista rămâne deschisă, dacă ţinem cont de faptul că, la masa credală erau înscrise aproape 300 de societăţi ori persoane fizice.
 [slideshow_deploy id=’30675′]