Gărdean a scăpat de executare. Și-a plătit datoriile la stat

Afaceristul Adrian Gărdean a scăpat de executarea silită, după ce și-a plătit datoriile pentru care s-a judecat cu structurile teritoriale ale ANAF.
gardean-660x330
 Reprezentanții Administrației Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara spun că plățile au fost efectuate în lunile martie și aprilie.
La jumătatea luni martie, Tribunalul Hunedoara a respins apelul declarat de omul de afaceri Adrian Gărdean la sentinţa instanţei de fond care a dat câştig de cauză organelor fiscale.
Potrivit sentinţei pronunţate de Judecătoria Petroşani în procesul dintre Adrian Gărdean  şi  ANAF- DGRFP Timișoara AJFP Hunedoara, Serviciul Fiscal Municipal Petroșani, pe numele omului de afaceri au fost emise titluri executorii în valoare totală de 2.478.640.000 lei. Potrivit unor informaţii, în cazul lui Adrian Gărdean Finanţele Publice au decis executarea silită din cauza unor sume accesorii, a penalităţilor calculate din cauza întârzierilor la plată de pe vremea în care era înregistrat la Petroşani ca persoană fizică autorizată.
[slideshow_deploy id=’13837′]