Aproape 2 km din şoseaua de centură reabilitaţi anul acesta

 

În scurt timp vor începe lucrările de reabilitare a şoselei de centură care tranzitează municipiul Petroşani. Contractul are o valoare de 3 milioane de lei fără TVA, iar termenul de execuţie este de 4 luni.

pizap.com14635590371421

“Lucrarile vor cuprinde înlocuirea de borduri pe portiunile pe unde aceasta bordura este deteriorata. Lungimea totala a tronsonului este de 1900 de metri. Vor fi doua straturi de asfalt si va fi  frezat 10 centimetri din infrastructura actuala”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, apreciază această investiţie ca fiind una majoră pentru toţi locuitorii Văii Jiului, având în vedere faptul că drumul este tranzitat, zilnic, de mii de autoturisme.

“Este necesar sa fie reabilitat întreg tronsonul de drum. Din cauza lipsei fondurilor am decis sa ne asociem doar pentru aceasta zona dintre benzinarii si zona avion pentru ca este o zona care nu poate fi ocolita de cei care tranziteaza Petrosaniul. In urmatoarea sedinta voi propune sa suportam jumatate din aceasta suma care este pentru reabilitarea a DN66”, a subliniat Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

 

[slideshow_deploy id=’19869′]