Cu peste 200 la oră pe Autostrada Deva – Râmnicu Vâlcea

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, care conducea cu viteza de 208 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

radar-1024x678

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române au depistat, lunim un bărbat, care conducea cu viteză excesivă. În zona kilometrului 260 al autostrăzii A1, un bărbat, de 28 de ani, din județul Prahova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

[slideshow_deploy id=’33296′]



(Următoarea știre) »