PNL a pierdut după 12 ani alegerile la Consiliul Judeţean. Ce spune liderul partidului

 
După 12 ani în care la conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara s-au aflat liberalii, PNL Hunedoara pierde conducerea administraţiei judeţene. Nu puţini sunt cei care arată cu degetul spre actuala conducere a partidului, care s-a îndepărtat de oameni, de electorat, iar aroganţa i-a trimis în postura de perdanţi. Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara, nu crede, însă, că s-a greşit undeva şi spune că „Vox populi, vox Dei”!
 Bogdan-Timpau-2009-640x330
„Le mulţumim tuturor hunedorenilor care au avut încredere în PNL şi îi asigurăm că vom trata cu foarte mare responsablitate votul pe care l-am primit. Nu poate să îţi placă democraţia doar atunci când îţi convine rezultatul, asta este…  Chiar nu cred că este vorba despre o greşeală. Este vorba despre opţiunea cetăţenilor judeţului Hunedoara, care nu are cum să fie greşită. Vox populi, vox Dei!”,a declarat preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău.
Cât priveşte posible demisii de onoare, ca urmare a rezultatelor mult sub aşteptări, Ţîmpău spune că va urma o evaluare şi nimic nu este imposibil. „Vom face o evaluare. Dacă va fi spre binele cetăţenilor din judeţul nostru, spre binele PNL, nu este niciun fel de problemă, se pot „tăia” capete, se pot da demisii. Nimeni nu este bătut în cuie.
Evident, o parte din rezultate mi le asum. Nu poţi fi preşedintele partidului şi să fi desprins de rezultate”, a mai spus preşedintele PNL Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’17636′]