Caii pasc liberi pe locul de joacă din Colonie


Ceil puțin 6 cai lăsați liberi de proprietarii lor, fac aproape zi de zi parte din peisajul cotidian din zona Cartierului Colonie din Petroșani

 cai1
Localnicii din Colonie, care stau pe strada Dacia, au reclamat că mai mulţi cai pasc linştiţi printre maşini şi, mai grav, chiar pe locul de joacă pentru copii. Oamenii se tem pentru siguranţa celor mici şi spun că nu este pentru prima dată când animalele, lăsate de capul lor, pun stăpânire pe acest părculeţ dedicat copiilor. Reprezentanţii Primăriei municipiului Petroşani îi sfătuiesc pe oameni ca în astfel de situaţii să sune la Poliţia Locală, cei în măsură să intrevină în astfel de situaţii. În plus, directorul executiv al Primăriei, Daniel Vişan, spune că, dacă animalele sunt microcipate, proprietarul lor poate fi uşor depistat de către medicul veterinar.
cai
Nu este pentru prima dată când caii sau vacile pasc în voia lor pe domeniul public, lăsate nesupravegheate de către proprietari, însă aceştia trebuie să ştie că pot fi amendaţi pentru fapta lor.
[slideshow_deploy id=’27126′]