Ajutoarele pentru sinistrați, plătite în zilele următoare

 
Ajutoarele financiare aprobate de municipalitatea din Petroșani pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma inundațiilor produse în urmă cu circa o săptămână vor ajunge la sinistrați în această săptămână, a precizat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
 
 IMG_20160620_111839 (1)
Consiliul Local Petroșani a aprobat suma de  1,5 milioane de lei pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice. Este vorba despre grindina înregistrată sâmbăta trecut, respectiv ploile torențiale de duminica trecută, care au produs mari inundații. „În Aeroport avem 30 de apartamente care au fost distruse total, atât apartamentele, cât şi mobilierul, 4 case pe Strada Egalităţii din Colonie şi un apartament pe strada Independenţei. Toate aceste 35 de imobile vor fi despăgubite din fonduri locale cu suma de 3000 de lei. De asemenea, avem 15 case în Colonie care vor primi o sumă de 1000 de lei. Au pagube majore, dar nu la fel de mari ca în cazul celor 35 de locuinţe”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.
 Ajutoare sunt aşteptate şi de la Consiliul Judeţean Hunedoara, dar și de la Guvern, unde vor ajunge toate situațiile și evaluările întocmite în teren.
[slideshow_deploy id=’13837′]


« (Știre anterioară)