PSD îl invită pe fostul președinte al Consiliului județean Hunedoara, liberalul Adrian David, să părăsească scena cu demnitate

Și acum, după al doisprezecelea ceas, când hunedorenii au hotărât prin vot că 12 ani cu liberalii la conducerea județului au fost mai mult decât suficienți, există voci printre liderii liberalilor care atacă nou instalata conducere folosindu-se de o demagogie ieftină, ceea ce dovedește că nu au înțeles nimic în urma votului ce s-a încheiat de puțin timp.

david-jura

Unul dintre cei mai vocali contestatari ai noii conduceri a Consiliului Județean Hunedoara este fostul președinte Adrian David, care continuă o luptă politică lipsită de argumente și fără sens în publicații din Valea Jiului.

Domnule Adrian David, campania electorală s-a încheiat! Aveți suficienți consilieri în Consiliul Județean de la care așteptăm proiecte pentru Hunedoara și hunedoreni.

La ora actuală, noua conducere, reprezentată de președintele Laurențiu Nistor și vicepreședinții Mircea Bobora și Sorin Vasilescu, așteaptă finalizarea rapoartelor din zonele calamitate de inundații. Însă, avem în vedere nu doar localitățile din Valea Jiului, față de care v-ați arătat interesul, ci toate celelalte localitățile afectate din județul Hunedoara. Imediat ce aceste rapoarte vor fi finalizate urmează să trimitem situațiile Guvernului, solicitând sprijin în condițiile legii.

Pentru că, domnule David, ceea ce ați omis în declarațiile apărute în mass-media din Valea Jiului este că sprijinul pentru hunedorenii afectați de inundații trebuie aprobat de Guvern !

În altă ordine de idei, așteptăm finalizarea auditului de la Consiliul Județean pentru a vedea care este situația financiară, precum și situația contractelor aflate în derulare.

Vrem să oferim hunedorenilor o transparență totală în ceea ce privește cheltuirea banilor publici.

După 12 ani de conducere liberală, îi asigurăm pe hunedoreni că nu vor mai fi nevoiți să afle din rechizitoriile procurorilor DNA cum s-a cheltuit banul public de către Consiliul Județean.

Pentru noi, Partidul Social Democrat, euforia rezultatelor alegerilor a trecut. Suntem conștienți că urmează patru ani grei, patru ani în care nu avem voie să înșelăm așteptările hunedorenilor care ne-au investit cu încrederea lor. În acest context, îi „provocăm” și pe colegii liberali la același exercițiu de seriozitate, integritate și devotament față de hunedoreni.

Biroul de presă al PSD Hunedoara

[slideshow_deploy id=’19869′]