Aproape nimeni nu lucrează la CEH

 

Întreruperea temporară a activității (ITA) îi trimite acasă pe angajații Complexului Energetic Hunedoara. Aproape nimeni nu va lucra în data de 15 iulie, ca o măsură a administrației CEH.

ceh

“Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă următoarele: ziua de 15 iulie 2016 va fi considerată zi de întrerupere temporară a activităţii pentru toate categoriile de personal din cadrul societăţii cu excepţiile prevăzute în decizia nr. 44/14.04.2016. Adresa S CEH SA nr. 5087/1/23.06.2016 privind programarea zilelor de întrerupere temporară a activităţii rămâne în vigoare cu excepţia termenului pentru întocmirea şi transmiterea programării personalul în întreruperea temporară a activităţii pentru luna iulie 2016 are va fi data data de 29 iunie 2016. programările transmise pot fi retrase pentru modificare”, arată administraţia CEH în informarea transmisă compartimentelor din cadrul conducerii executive a CEH

În cadrul acestei măsuri ar urma să fie in ITA toţi salariaţii CEH, mai puţin cei de care depinde efectiv funcţionarea complexului. Preşedintele Sindicatului Muntele, Petre Nica, este de părere că măsura nu este una avantajoasă pentru complex, asta în condiţiile în care acum ar trebui să se lucreze la crearea stocurilor de cărbune.

“Nu e o decizie corectă, mai ales acum când stocurile de cărbune nu sunt mari. Ne plângem că nu avem cărbune suficient, dar aplicăm ITA la mineri. Această decizie e lipsită de obiectivitate”, a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 



(Următoarea știre) »