Polițiști hunedoreni printre cei mai buni de puși pe fugă

Agentul principal de poliție Florin Niță  de la Poliţia Municipiului Lupeni a obținut locul al III-lea la crosul de 6000 m, organizat la  nivelul Poliţiei Române,  precum şi locul al IV-lea, la nivelul Ministerul Afacerilor Interne, în cadrul aceleiași probe de concurs.Alături de echipa I.G.P.R.-ului, poliţistul a contribuit la obţinerea locului al II-lea, la aceeaşi probă (cros).

politie-aleragre

De asemeena, comisarul șef de poliție Bolosin Florin, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara s-a clasat pe locul secund la concursul de săritură în lungime organizat la nivelul Poliţiei Române. Acesta a obținut și un alt loc V, în cadrul unei competiții similare, organizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, polițistul hunedorean a fost selectat și de echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române,  care a obținut locul al II-lea,  pe minister, la acelaşi concurs.

Un alt reprezentant al poliţiştilor hunedoreni, comisar-șef de poliție Grosu Dumitru, din cadrul Serviciului Cabinet,  a obținut locul al II-lea, la nivelul Poliției Române, la săritura în lungime, categoria a III-a, precum și locul al V-lea, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.  Polițistul a concurat și în echipa I.G.P.R.,  obţinând locul II, pe minister.

[slideshow_deploy id=’30675′]



(Următoarea știre) »