Nu mai pot circula pe stradă din cauza gunoaielor

 
Gunoaiele au invadat strada din zona fostei grădiniţe din Colonia Petroşaniului şi nimeni nu vine să înlăture focarul de infecţie. Oamenii se pang că nu mai pot respire din cauza mirosurilor pestilenţiale.
gunoi_colonie (1)
 
De vină sunt deopotrivă localnicii care aruncă deşeurile menajere pe terenul respectiv, transformându-l în groapă de gunoi, dar şi reprezentanţii societăţii care se ocupă de ridicarea gunoiului menajer, care nu au mai trecut prin zonă. Localnicii spun că ultima dată gunoiul de pe terenul de lângă fosta grădiniţă a fost ridicat în urmă cu o lună, chiar în duminica alegerilor locale. Munţii de deşeuri sunt atât de maro încât au ajuns să blocheze un sens de mers de pe strada respectivă. „Am rămas fără cuvinte şi mirat când am văzut că se ridică gunoiul menajer din Colonie în dumunică alegerilor locale. A trecut o lună de la alegerile locale şi gunoiul menajer nu a mai fost luat din acea duminică. Miroase foarte puternic. Este  blocat şi un sens de circulaţie pe stradă Dacia, lângă fosta grădiniţă”, a precizat Viorel Pascu, fost consilier local la Petroşani, cărora oamenii i-au cerut sprijinul.
Grămezi imense de deşeuri sunt şi şi în zona Gerom, unde oamenii reclamă că aproape nu mai pot ieşi cu maşinile de pe stradă tocmai din cauza gunoaielor.
[slideshow_deploy id=’22083′]