Procesul ex-directorului CEH, Emil Floruț, se mută de la Tribunal la Judecătorie

 Tribunalul Bihor nu are competență să judece dosarul în care ex-directorul Complexului Energetic Hunedoara, Emil Floruț, a contestat decizia de concediere.
Emil_Florut1-e1442762015802
Procesul va ajunge la Judecătoria Oradea, au decis marți magistrații. „Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Bihor invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulate de reclamanta FLORUŢ EMIL în contradictoriu cu pârâta SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA în favoarea Judecătoriei Oradea. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică din 12.07.2016”, se arată în dispozitivul sentinței.
Emil Floruţ a fost revocat din funcţia de director general la finele lunii decembrie a anului trecut, printr-o decizia a Consiliului de Administrație. Între fostul director general și membrii Consiliului au existat mai multe neînțelegeri, între care și faptul că acesta nu a întocmit la timp un plan propriu de management al societății, în intervalul stabilit de 90 de zile, aspect care a cântărit greu la revocarea din funcţie a lui Floruţ.  De asemenea, fostului director general al CEH i s-a mai reproşat faptul că nu a trimis membrilor CA raportul de activitate pe trimestrul III, că ar fi absentat prea mult de la sediul societății și că ar fi avut o relație deficitară cu sindicatele. Numai că ex-managerul CEH, Emil Floruţ, a contestat revocarea din funcţie şi a dat CEH-ul în judecată.
[slideshow_deploy id=’19869′]