Autoritățile de la Petroșani rămân în alertă

 

Autoritatile locale din Petrosani raman in alterta. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, alaturi de reprezentantii ISU, dar si cei ai Apa Serv Valea Jiului au venit in sprijinul cetatenilor afectati de inundatii. Din nou, zona cartierului Aeroport a fost afectata de caderile masive de precipitatii, insa edilii au intervenit pentru a-i ajuta pe cei afectati.

13738298_1020582304705481_1580858693865976401_o

„Ploile afectează din nou aceeași zonă din cartierul Aeroport. Am intervenit deja cu echipele ISU pentru a-i ajuta pe locatarii care și-au strâns tot ce-au putut de prin casă: mobila și hainele abia uscate după ploile torențiale din luna iunie.  Singura soluție reală pentru acești oameni este să le asigurăm alte locuințe. Este vorba de 30 de apartamente situate la parterul blocurilor, care vor fi de fiecare dată expuse inundării în acestă zonă”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Autoritatile sunt in continuare in alerta.

Codul portocaliu continuă. Noi rămânem în alertă și pe parcursul nopții.
Orice problemă care poate apărea în oricare zonă a municipiului pe toată durata acestor ploi abundente, va fi imediat preluată de echipele ISU care sunt pregătite să intervină operativ”,  mai spune primarul.

[slideshow_deploy id=’22083′]

 

 



(Următoarea știre) »