La Lupeni, inundațiile obligă autoritățile la acțiune în timp real

Municipiul Lupeni este din nou puternic afectat de inundațiile provocate de ploile din această seară. Autoritățile locale sunt obligate să acționeze aproape în timp real pentru a evita producerea unor calamități naturale de amploare.

lupeni5

Utilajele și echipele de intervenție mobilizate de adminisrația locală din Lupeni acționează în ritm alert, în zona pârâului Valea Vacii, unde apele amenință să se reverse din nou pe drumul național 66 în zona Bărbăteni, iar alte echipe de intervenție acționează în zona străzii Stadionului, puternic afectată de ploi.

Din păcate, primarul Cristian Resmeriță atenționează populația că pericolul inundațiilor nu a fost eliminat complet, codul portocaliu de ploi și inundații emis de meteorologi fiind în vigoare până mâine dimineață la ora 10,00. ”Acţionăm cu echipe de intervenţie în toate punctele oraşului, dar situaţia este critică ! Mai mult, vârful de viitură de pe versanți este așteptat undeva după miezul nopții. Rugăm populaţia să vină alături de noi !”, spune primarul Cristian Resmeriță.

lupeni4-1

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)