Din CEH, în administrație? Dragoi ar putea fi viitorul city manager al Lupeniului

Fostul director din CEH,Nicolae Drăgoi ar putea ajunge în administrația publică din Lupeni pe postul de consilier al primarului din Lupeni, Cristian Resmeriță, sau chiar city manager al municipiului Lupeni.

dragoi12
Zvonurile spun că angajarea lui Nicolae Drăgoi la Primăria Lupeni s-ar fi și produs, dar primarul Cristian Resmeriță a negat informația.

„Nu, nu este consilierul meu. M-aș bucura să fie, dar nu este, însă mi-ați dat o idee”, a declarat primarul Lupeniului, Cristian Resmeriță. Pe de altă parte ultimele informații vorbesc chiar despre numirea lui Drăgoi în funcția de manager public.
Nicolae Drăgoi a fost director al minei Paroșeni, dar a condus, de două ori, şi Compania Naţională a Huilei Petroşani. Din 2013 a trecut pe postul de director al proaspăt – înfiinţatei Societăţi Naţionale a Huilei Petroşani, care a inclus minele viabile. De asemenea, după înglobarea minelor viabile în CEH, Drăgoi a fost numit director general adjunct al societății energetice. La mijlocul lunii februarie a acestui an, odată cu schimbările operate la vârful structurii de conducere a CEH, Nicolae Drăgoi şi-a anunţat demisia din funcţia de adjunct, pe care a preluat-o fostul director general, Aurel Niculescu. Ar fi vrut să treacă la Societatea naţională de Închideri de Mine, dar transferul s-a blocat. Aşa că a ajuns la Serviciul de Securitate a Muncii din cadrul CEH, ca inginer, iar în vara anului trecut și-a depus dosarul de pensie.
[slideshow_deploy id=’22083′]