Frigescu- mărturisire șoc când s-a văzut legat. Pe cine bagă la ”apă”?

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru că a coordonat o rețea de prostituție în Valea Jiului, realizatorul TV de emisiuni sportive a făcut o mărturisire incredibilă.

frigescu incarcerat (1)

 

În momentul în care a fost reținut de polițiști, pentru a fi dus la penitenciar, Frigescu l-a indicat pe patronul unei televiziuni cum că el i-ar fi prezentat una dintre victime. O minoră în vârstă de 13 ani despre care i-a spus că are 19 ani. ”E o sentință nedreaptă total, pentru că asta (n.r. victima minoră) a avut relații sexuale cu 200 de oameni din Valea Jiului. Eu sunt singurul care a fost forțat să spună că am avut (n.r. relații sexuale). Am cunoscut-o de la Balint Cristian care a spus că are 19 ani. Și Balint și acela de la Amicii (n.r. patronul unui restaurant din Uricani) sunt implicați, toți. M-a luat pe mine, ce am făcut? Am avut relații cu ea, am recunoscut. (…) Există interceptări telefonice care nu mi-au fost luate în considerare”, a susținut Telus Frigescu.

Infirmă acuzațiile

În replică, acționarul postului de televiziune din Valea Jiului susține că nu este nimic adevărat şi că-l va acționa în judecată pe fostul său angajat. ”Aveți timp să credeți toate tâmpeniile spuse de oricine. Este o neobrăzare, nu am nici o legătură și nu știu despre ce este vorba. Este o minciună, o neobrăzare și o lipsă de respect, acesta este punctul meu de vedere. Nu am nici un fel de legătură cu nici o fată, habar n-am despre ce este vorba. Mă mir că spune abia acum, când i se strânge lațul, când a dă de greu aruncă pe alții. Să vorbească, e liber, dar dacă a făcut asemenea afirmații eu o să-l acționez în instanță”, a declarat Cristian Balint, acționarul Kapital TV.  Telus Frigescu a vorbit şi de implicarea unui alt afacerist, din Uricani, care a fost și viceprimar al orașului în trecut. Afaceristul respinge acuzațiile și susține că nu înțelege de ce l-a luat în colimator. ”Nu este adevărat, eu nici nu am vorbit cu domnul Frigescu. Sunt aberații, eu am terminat cu asta, am fost peste tot. (…) Treaba lor ce au făcut, răspund pentru ce au făcut”, a declarat afaceristul Costel Stancu.

Dosarul poreclit „prostituate pentru sportivi şi jurnalişti” a fost destructurat de BCCO Alba, anul trecut. Trei persoane au fost puse sub acuzare şi condamnate. Frigescu la trei ani şi jumătate, Grigore Nebunu la patru ani iar Peti Gabriel, pentru că este minor, a primit o pedeapsă educativă.

[slideshow_deploy id=’19869′]