Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva organizează „Atelierul de cusut”

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, prin intermediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie Brad și cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, vă invită începând cu data 26 iulie 2016 să participați la acțiunea intitulată „Atelierul de cusut”. Activitățile propriu-zise se vor desfășura în fiecare zi de marți pe întreaga perioadă a vacanței de vară, începând cu ora 09.30, la sediul Muzeului de Istorie Locală și Etnografie din Brad, situat pe strada Cloșca, numărul 4.

muzeu1

Activitățile din cadrul „Atelierului de cusut” vor fi coordonate de prof. Matei Ana și îşi propune să ofere celor interesați noțiuni elementare, informații și exemple practice despre acest meșteșug, pe nedrept ignorat astăzi, dar care a dat de-a lungul timpului produse care se încadrează la categoria obiecte de artă.

Scopul acestor acțiuni desfășurate la Muzeul de Istorie Locală și Etnografie Brad este acela a oferi participanților posibilitatea de a dobândi noi cunoștințe, deprinderi și abilităţi şi, de ce nu, să se distreze învăţând lucruri noi.

Cursurile sunt gratuite.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »