O firmă  contestă un proiect al Consiliului Judeţean Hunedoara

 

Societatea Diferit din Cluj Napoca contestă un proiect al Consiliului Judeţean Hunedoara. Unitatea administrativ teritorială Hunedoara a scos la licitaţie acordul cadru care are ca obiect  „Lucrări de întreţinere şi reparaţii pe timp de vară-iarnă şi siguranţă rutieră a drumurilor judeţene din sectorul Haţeg-Hunedoara, judeţul Hunedoara 2016-2019”, coduri CPV 45233141-9 – Lucrări de întreţinere a drumurilor (Rev.2), 45233142-6 – Lucrări de reparare a drumurilor (Rev.2) şi 90620000-9 – Servicii de deszăpezire. Contractul este contestat de Strabag care cere anularea deciziei autorităţii contractante prin care oferta depusă de Asocierea S.C. DRUPO S.R.L. – S.C. TRANS CONSTRUCT IMPORTEXPORT S.R.L. a fost declarata admisibilă, conformă şi câştigătoare, iar oferta depusă de S.C. DIFERIT S.R.L. a fost declarată necâştigătoare; anularea deciziei autoritatii contractante prin care a fost declarată admisibilă şi conformă oferta depusă de S.C. STRABAG S.R.L.; anularea, în parte, a raportului procedurii de atribuire în ceea ce priveşte declararea ca admisibile şi conforme a ofertelor depuse de S.C. STRABAG S.R.L. şi de Asocierea S.C. DRUPO S.R.L. – S.C. TRANS CONSTRUCT IMPORT-EXPORT S.R.L., în ceea ce priveşte declararea câştigătoare a ofertei depusă de Asocierea S.C. DRUPO S.R.L. – S.C. TRANS CONSTRUCT IMPORT-EXPORT S.R.L. şi în ceea ce priveşte declararea necâştigătoare a ofertei depusă de S.C. DIFERIT S.R.L.; şi obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii prin reevaluarea ofertelor depuse de S.C. STRABAG S.R.L. şi Asocierea S.C. DRUPO S.R.L. – S.C. TRANS CONSTRUCT IMPORT-EXPORT S.R.L., în limitele deciziei ce urmează a fi pronunţată, constituindu-se dosarul nr. 1407/2016.

consiliul judetean

“Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către S.C. DIFERIT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, B-dul Muncii nr. 18, jud. Cluj, în contradictoriu cu U.A.T. JUDEŢUL HUNEDOARA, cu sediul în Deva, str. 1 Decembrie 1918 nr. 28, jud. Hunedoara, cod poştal 3300005. Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către S.C. STRABAG S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr. 90, et. 5, biroul 5.14, sector 5, şi sediul procesual ales în Timişoara, str. Dr. A.P. Podeanu nr. 147, jud Timiş, în contradictoriu cu U.A.T. JUDEŢUL HUNEDOARA”,  se arată în decizia CNSC.

Contestația a fost depusă de firma clujeană la data de 30 iunie 2016, aceasta contestând un contract al fostei conduceri a Consiliului Județean Hunedoara. Contractul are o valoare finală totală de 888.408,64  de lei fără TVA.

[slideshow_deploy id=’13835′]