SEWS îşi deschide punct de lucru la Petroşani

Primul investitor major vine la Petroşani. SEWS România îşi deschide, în câteva luni, un spaţiu de producţie în capitala Văii Jiului, la Petroşani. 200 de oameni vor avea loc de muncă la fabrica de cablaje auto, 80 dintre aceştia fiind deja angajaţii societăţii, însă aceştia fac naveta la Orăştie sau Deva, acolo unde sunt astfel de spaţii.

orastie 4

“Am avut o discuţie în această dimineaţă cu directorul general de la SEWS România, domnul Richard Nelson, care mi-a comunicat că din luna octombrie va deschide o secţie la Petroşani. A închiriat o hală şi vor fi angajaţi 200 de oameni, va începe producţia în această toamnă. Deja sunt 80 de angajaţi care fac naveta la Orăştie şi la Deva, ei vor fi primii care vor fi relocaţi la Petroşani şi vor mai fi angajaţi încă 120 de oameni, urmând ca în câteva luni să crească numărul acestor angajaţi la firmă”,  a decllarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani în cadrul unei conferinţe de presă.

Cei de la firma SEWS au închiriat o hală de 2000 de metri pătraţi, în zona industrială a municipiului Petroşani.

“Primele discuţii care le-am avut cu dânşii au fost în primăvara acestui an, iar în toamnă vor deschide această fabrică la Petroşani. E o hală de 2000 de mp pe care au închiriat-o. Este primul investitor de această dimensiune care vine la Petroşani şi sperăm ca în următorii ani să îşi dezvolte capacitatea de producţie de aici şi să crească numărul de angajaţi pe care îl vor avea aici”,  a mai subliniat sursa citată.

[slideshow_deploy id=’36591′]