Peste 300 de cereri pentru locuințe

 

Peste 300 de petrileni așteaptă să primească o locuință. Potrivit informațiilor postate pe site-ul Primăriei Petrila au fost depuse nu mai puțin de 305 cereri din partea unor persoane care vor să obțină o locuință de la primărie. Sunt persoane care şi-au depus actele încă din anul 2002. acum, edilii de la Petrila construiesc un nou bloc de locuințe tip ANL. Pozitionat pe malul Jiului de Est, chiar la intrarea în orasul Petrila, viitorul bloc ANL va fi destinat tinerilor din acest oras. Excavatoarele au început deja sã sape fundatia, iar lucrãrile s-au demarat în fortã.  Potrivit documentelor publicate de autorităţile locale de la Petrila, cei care depun cereri pentru obţinerea unei locuinţe de tip ANL trebuie să întrunească mai multe condiţii.

8-21

 “Titularul cererii de repartizare a unei locuinţe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii, şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste. Cererea de locuinţă se efectuează numai individual şi în nume propriu. Titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membrii ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau , alte persoane aflate în întreţinerea acestuia-trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară / activitatea, în localitatea în care a solicitat locuinţă”,  arată actele publicate de autorităţile locale de la Petrila.

Pe raza localităţii Petrila mai sunt şi alte blocuri ANL.  Acesta va fi realizat pe strada Prundului, chiar la intrarea în localitate.

[slideshow_deploy id=’36591′]

 

 



« (Știre anterioară)