Care e valoarea veniturilor de completare?

 

Atât disponibilizaţii de la CEH cât şi cei de la SNIM vor beneficia de venit de completare. Doi ani de zile vor primi disponibilizaţii aceste sume de bani.

mineri-bani

“Se aprobă suma de 3.306 mii lei din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2016 pentru plata drepturilor prevăzute de art. 7 lit. b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 36/2013 privind aplicarea în perioada 2013-2018 a unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare, aprobată cu completări prin Legea nr.259/2013, cu modificările și completările ulterioare, în beneficiul persoanelor disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A. în condițiile planului de disponibilizare, aprobat potrivit legii”,  se arată în proiectul privind aprobarea sumelor pentru CEH.

În ceea ce priveşte SNIM, valoarea alocată de Executiv este mai mică.

“Se aprobă suma de 831 mii lei din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2016 pentru plata drepturilor prevăzute de art. 7 lit. b) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 36/2013 privind aplicarea în perioada 2013-2018 a unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare, aprobată cu completări prin Legea nr.259/2013, cu modificările și completările ulterioare, în beneficiul persoanelor disponibilizate de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A. în condițiile planului de disponibilizare, aprobat potrivit legii”,  se arată în proiectul de act normativ.

[slideshow_deploy id=’20328′]