Liberalii, marii absenţi la centenarul Primului Război Mondial

 

Liberalii hunedoreni au participat, în weekend, la mai toate manifestările de pe raza judeţului Hunedoara. Reţelele de socializare abundă cu imagini ale liberalilor prezenţi la diferite manifestări. Aceştia au fost la zilele oraşului Haţeg, Brad, Petroşani, însă niciun lider de seamă nu a fost la manifestarea organizată de municipalitatea de la Vulcan pentru comemorarea celor 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. Preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman a precizat că agenda liberalilor a fost încărcată sâmbătă cu probleme organizatorice.

IMG_20160827_124614

“Am avut liga aleşilor locali la Braşov şi am avut foarte multe evenimente interne. Sâmbătă au fost foarte multe evenimente pe linie politică pentru noi”, a declarat pentru www.avantulliber.ro Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara.

Singurul liberal prezent la manifestări a fost consilierul local Dănuţ Anghel.

Liberalii hunedoreni au fost prinşi în prea multe alte acţiuni politice, iar un eveniment important pentru poporul român a fost lăsat în plan secund sau mai bine zis neinclus în agenda celor de la PNL.

[slideshow_deploy id=’24093′]