Petrilean dat dispărut. L-ați văzut?

În data de 03.09.2016, în jurul orei 11:00, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila   s-a prezentat un petrilean care a sesizat faptul că, în noaptea de 31.08./01.09.2016 fiul său, DUNĂ CLAUDIU VICTOR (foto), în vârstă de 27 ani, (care locuieşte împreună cu el şi soţia sa), a plecat de acasă în timp ce el şi soţia sa dormeau şi nu a mai revenit.

Untitled

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,95 m, aprox. 90 kg, ochi căprui, părul brunet tuns scurt,  faţă ovală, ten măsliniu, barbă scurtă tip barbişon, pe braţul stâng are un tatuaj cu un desen tribal, iar pe antebraţ un tatuaj cu inscripţia „NIKOLAS 23.09.2015”

La data dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri, pantaloni scurţi de culoare maro şi încălţat cu încălţăminte sport din material textil de culoare albă.

Încă de la momentul sesizării dispariţiei, poliţiştii au desfăşurat mai activităţi investigative şi de căutare în teren, fiind solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării tânărului, sunt rugate să apele numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

[slideshow_deploy id=’13835′]