CS Inter Petrila și-a completat flota

CS Inter Petrila se pregătește intens pentru etapa cu numărul trei din Campionatul Județean de Fotbal, o etapă în care fotbaliștii petrileni vor fi gazdele echipei CSO Retezatul Hațeg.

haring

După victoria din etapa trecută, cu 4 – 0 împotriva ACS Șoimul Băița, petrilenii au ajuns pe poziția a treia în clasament, având un meci mai puțin jucat față de CS Hunedoara și AS Hercules Lupeni, ocupantele primelor două poziții. Acest fapt face ca meciul de sâmbătă, 17 septembrie, să fie unul foarte disputat, victoria fiind obiectivul sportivilor petrileni.

Flota echipei petrilene a fost completată cu sportivii care s-au întors din străinătate, Duma și Haring participând astăzi (miercuri, 14 septembrie – n.r) la primul lor antrenament după mai bine de două luni de pauză, fiind totuși destul de bine pregătiți fizic, după cum spune și Aurel Moldovan, antrenorul principal CS Inter Petrila.

“Meciul cu Hațegul va fi un meci greu, chiar mai greu decât cel cu Băița. Cu Băița nu a fost un joc ușor, chiar dacă scorul a fost în favoarea noastră, dacă nu înscriam rapid nu se știe ce se putea întâmpla pe parcursul jocului. La 2 – 0 ne-am relaxat și am oprit puțin ritmul de joc, ne-a plăcut rezultatul și ne-au dominat la sfârșitul primei reprize și începutul celei de-a doua. Cu Hațegul se anunță ca fiind un meci greu dar, ținând cont că jucăm acasă, încrederea este în favoarea noastră. Echipa se pregătește intens, toți jucătorii sunt valizi pentru joc, sperăm să aliniem la startul jocului cea mai bună formulă. În ceea ce privește noii veniți, Duma și Haring, mai avem un antrenament și, în funcție de cum evoluează, ar fi posibilă introducerea lor în teren ca titulari, sau pe parcursul jocului”, a declarat Vuțu Modovan.

moldovanSecundul echipei și căpitanul petrilenilor în același timp, Adi Câmpean, este încrezător în ceea ce privește șansele echipei în meciul de sâmbătă. Face chiar și un pronostic pe care nu îl divulgăm, formulează chiar și numele celor care vor înscrie.

“Normal că va fi un meci greu, Hațegul are o echipă foarte bună, au mai achiziționat doi sau trei jucători foarte buni de la Băița. Eu sper să trecem cu bine și să mergem în continuare așa cum am început, să atingem obiectivul care ni l-am propus, să fim în clasament cât mai sus, mai sus chiar decât anul trecut”, a declarat Câmpean.

Cele două partide de sâmbătă, 17 septembrie, vor avea orele de start 9,30, partida juniorilor și 11,30 cea a seniorilor, pe Stadionul Parângul din Lonea. HAI ȘI TU LA MECI!

Daniel Petru BOLOG

duma

campean