Trei zile de sport, muzică și voie bună la ”Zilele orașului Petrila” / Programul complet

Începând de astăzi, 16 septembrie, Petrila sărbătorește, timp de 3 zile, Zilele orașului. În cadrul acestui eveniment au fost prevăzute o serie de competiții sportive, multe dintre acestea aflate deja în plină derulare, dar și două spectacole de muzică ușoară și populară cre vor aduce pe scena de la Petrila artiști locali dar și nume sonore precum Delia, Florin Vasilică, Teodora Filip, Nicoleta Nucă, Matteo, Nicu Novac, Răzvan Bitter sau Geo Popa.

zile-petrila

”Am încercat să răspundem, pe cât posibil, propunerilor pe care le-am primit de la cetățenii orașului Petrila și să aducem artiști care să facă un spectacol memorabil la Zilele orașului Petrila, completând astfel oferta artiștilor locali deosebit de talentați cu care orașul nostru se mândrește. Invit alături de noi în primul rând petrilenii, dar esigur sunt bineveniți toți cei care doresc să se bucure de această sărbătoare a orașului nostru”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Evenimentele sportive vor fi organizate la stadionul CS Jiul Petrila și la Casa de cultură, iar cele artistice vor avea loc pe scena în aer liber amplasată în centrul orașului. Organziatorii anunță că, pentru cei mici, vor fi disponibile numeroase aparate de joacă (mașinute, tiribombe, trenuleț etc.) așa cum nu vor lipsi, în mod evident, terasele cu bere, mici și alte produse comerciale.

Programul complet al Zilelor orașului Petrila este următorul:

program-petrila

[slideshow_deploy id=’36590′]