UPDATE! ATENŢIE! A dispărut o adolescentă din HUNEDOARA. Dati mai departe această imagine, poate cineva are informatii despre fata.

Minora in varsta de 14 ani, din municipiul Hunedoara a fost depsitata in cursul zilei de vineri si reincredintata familiei. 

Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Hunedoara,  în data de 29.09.2016, care a reclamat faptul că fiica sa, MOLDOVAN LONDRIȚA PĂPUȘA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în cursul zilei, împreună cu doi băieți, şi nu a mai revenit.

disparuta

Semnalmente: înălțime 1,50 metri, greutate 60 kg., ten deschis, față rotundă, păr lins, cu cărare, dat pe spate, lung până în zona bazinului, brunet vopsit roșcat, frunte lată, ochi căprui, buze groase, bărbie rotundă, fără semne particulare; la plecare purta următoarele articole de îmbrăcăminte: costum din material textil catifelat, de culoare albastru închis, compus din bluză cu mânecă lungă, fără nasturi, fustă lungă până la glezne, mulată pe șolduri și largă la glezne şi șlapi albi, cu toc.

În baza sesizării, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a plecat minora de la domiciliu și activităţi în vederea depistării acesteia.

Minora a fost dată în  urmărire națională şi în consemn la frontieră. Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »