Fostul conducător al echipei de aur Corvinul, Gelu Simoc, a murit

Gelu Simoc, fostul conducător al echipei de „aur” a Corvinului Hunedoara, a decedat la vârsta de 78 de ani, la Timişoara. Decesul a survenit în urma unui accident stupid, Simoc fiind călcat de autorismul propriu, care nu era asigurat cu frâna de mână.

gelu-794x347

Nenorocirea s-a produs duminică dimineaţa, în localitatea Groş, unde fostul conducător al Corvinului avea casă. Dorind să repare ceva la autoturismul propriu, Simoc a intrat sub acesta şi a fost călcat de maşină, care nu era asigurată cu frâna de mână. „A fost transportat la spitalul din Hunedoara şi de acolo a fost trimis la Timişoara, unde a intrat în comă. Din păcate, azi a pierdut lupta cu moartea! Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.
Gelu Simoc a fost vicepreşedinte şi preşedinte la Corvinul Hunedoara în anii 80-90, când clubul de pe Cerna a avut cele mai bune rezultate pe prima scenă fotbaliatică din România, participând şi în cupele europene. La finalul anilor 2000, Simoc a fost implicat în conducerea lui FC Hunedoara, fiind reprezentantul lui Mircea Lucescu în AGA. În această vară, Gelu Simoc a fost aproape de o revenire la FC Hunedoara, dar gruparea înfiinţată în 2009 a fost exclusă din competiţii. În noul club hunedorean, CS Hunedoara, Gelu Simoc nu mai avea nici o funcţie.

Foto: hunedoaralibera.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »