FOTBAL. AVANCRONICA ETAPEI CU NUMĂRUL 6, LIGA 4 HUNEDOARA. LA JIUL PETROȘANI SE JOACĂ MECIUL ORGOLIILOR

Etapa cu numărul 6 din Campionatul Județean de Fotbal, Liga 4 Hunedoara, promite meciuri interesante în acest weekend.

jiul-petrosani

Ca noutate de ultimă oră este faptul că partida AS Universitatea Petroșani – CSO Retezatul Hațeg a fost amânată pentru duminică, 9 octombrie, pe stadionul Știința din Dealul Institutului. Retezatul vine la o echipă Universitatea care nu și-a găsit încă mersul dar și sportivii din Țara Hațegului au avut un parcurs destul de oscilant în această ediție a campionatului. Partida va avea la centru pe Alexandru Băla (Deva), secondat de Claudiu Doarvoaș (Mintia) și Marius Corui (Deva).

Păstrând aceeași zi de duminică, cea de-a doua partidă programată este ACS Șoimul Băița – CSA Aurul Brad. Un meci destul de greu pentru Șoimi, aceștia au nevoie de victorie pentru a ține aproape pe podiumul clasamentului după un start greoi în acest campionat. Partida va fi condusă de o brigadă de trei arbitri deveni, Daniel Roman la centru, ajutat de Cristian Petrean și Cosmin Danciu.

Revenind la partidele care se vor disputa sâmbătă, 8 octombrie, de departe poate cel mai interesant meci va fi derby-ul Văii Jiului de pe stadionul alb-negrilor din Petroșani. Un duel al orgoliilor concentrate pe faptul că dorința Jiuliștilor este de a face o figură frumoasă în fața liderilor de la Hercules Lupeni. Un meci cu surprize interesante arbitrat la centru de Daniel Thirt (Călan) și tușierii Robert Chiriță (Lupeni) și Alexandru Petelniceanu (Călan).

În cel de-al doilea derby al Văii Jiului a fost programată întâlnirea dintre Minerul Uricani și CS Inter Petrila, pe stadionul Minerul din Uricani. Nu va fi ușor pentru petrileni cu o echipă Minerul care nu are nicio victorie în această ediție a campionatului, Inter Petrila merge la victorie la Uricani dar surprizele apar de unde nu te aștepți. Partida va fi condusă de Florin Anca (Deva), ajutat de Daniel Branea (Deva) și Sorin Corpadi (Lupeni).

La Hunedoara, CS Hunedoara va avea ca oaspeți AS Aurul Certej, o echipă aflată aproape de podiumul clasamentului și care va încerca să mențină acest lucru. O revelație a acestei ediții de campionat, Aurul Certej a demonstrat că se poate și a administrat cu brio câteva partide importante. Aflate la o diferență de doar două puncte în clasament cele două formații vor oferi un meci interesant. Partida va fi arbitrată de la centru de Valentin Gavrilă (Crișcior), secondat de Andi Igna (Sântuhalm) și Raul Popa (Hunedoara).

Ultima partidă programată pentru sâmbătă, dar nu cea de pe urmă, este Metalul Crișcior Brad – ACS Victoria Călan. Un meci ușor, ar spune unii, pentru călăneni aflați în deplasare la penultima echipă din clasament. Eu nu m-aș avânta în afirmații de acest gen, se știe că Brădenii au mai făcut surprize și cu alte ocazii. Meciul va fi condus de Sergiu Stanca (Orăștie), ajutat de tușierii Leopold Herczeg (Băcia) și Marius Bartoșiu (Hunedoara).

Toate partidele vor avea startul la ora 9,30 (Juniori) și 11,30 (Seniori).

La final: HAI ȘI TU LA MECI!

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »