Când se judecă opoziția la deschiderea insolvenței CEH?

Pe data de 1 noiembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia se judecă apelul depus de Sindicatul Noroc Bun împotriva sentinţei de deschidere a procedurii insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara.

ceh3

“Pe data de 1 noiembrie 2016 se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia, apelul depus de Sindicatul Noroc Bun față de sentința de intrare în insolvență a CEH. În acest apel solicităm ieșirea CEH din starea de insolvență, chemarea în garanție a Ministerului Energiei şi Guvernului României astfel încât minele din cadrul CEH să beneficieze de ajutor de stat pe un program de închidere până în anul 2024 iar angajații să beneficieze de protecție socială (reconversie profesională şi plăţi compensatorii în caz de disponibilizare). Luptăm până la capăt. Noroc Bun..”, scrie pe Facebook, Adrian Jurca, preşedintele Sindicatului Noroc Bun.

Sindicatul Noroc Bun, dar şi Gerom Internaţional au mai întors odată soarta CEH. Anul acesta, aceleaşi părţi au depus apel la Curtea de Apel Alba Iulia privind intrarea în insolvenţă a CEH, iar la acel moment, instanţa de la Alba a scos CEH din insolvenţă.

[slideshow_deploy id=’27126′]