POPICE. SÂMBĂTĂ, 15 OCTOMBRIE, ETAPA A II –A A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE POPICE JUNIORI PE ARENA DE LA INTER PETRILA

Campionatul național de popice juniori – U 23 a programat pentru sfârșitul acestei săptămâni întâlnirea dintre selecționata Petrilei, Inter Petrila și cea a Clujului, CFR Cluj, contând pentru etapa cu numărul 2. Juniorii petrileni fac parte din Grupa B  – U 23 și se află pe poziția a treia în campionatul național, grupă în care se regăsesc popicarii de la CSM Satu Mare, CFR Cluj și Siderurgica Hunedoara. Întrecerea va începe la ora 9,00.

popice-petrila-1

Următorul eveniment la care vor fi prezenți juniorii popicari petrileni este Finala Campionatului Național de Juniori – U 23, proba de individual, eveniment programat pentru 21, 22 și 23 octombrie, pe arena CONPET Ploiești. CS Inter Petrila va participa cu patru sportivi, aceștia fiind: Radu Balaban, Mihai Balaban, Claudiu Feier și Denis Pădurean. Pe lângă CS Inter Petrila, alte opt echipe din țară, CFR Cluj, Olimpia CFR Iași, Siderurgica Hunedoara, CSM Satu Mare, CSM Sibiu, CSM Galați, Electro Mureș Târgu Mureș și Atletico Fieni, își vor trimite participanți la finala juniorilor, un număr de 80 – 90 de sportivi se vor întrece pentru obținerea performanței de campion național individual.

popice-turneu-ploiesti

Tot în această lună, în data de 29, este programată etapa a II –a a Cupei României la seniori, întrecere la care vor participa CS Inter Petrila, Electro Mureș Târgu Mureș, CSM Satu Mare, și CFR Cluj.

Popicarii petrileni au ratat participarea la Campionatele Europene de la Straubing – Germania pe considerente financiare, acest lucru fiind de fapt cel mai acut la această oră pentru conducerea clubului sportiv de la Petrila.

[slideshow_deploy id=’27028′]