Francisc Nemeth expozant într-o expoziție intercontinentală de fotografie artistică

nemethArtistul fotograf Francisc Nemeth, din municipiul Vulcan, va participa anul acesta la o expoziție intercontinentală de artă fotografică care va cuprinde țări precum Andora, Spania, Panama, Republica Dominicană și Cuba.

Francisc Nemeth spune că selecția lucrărilor care au fost acceptate în cadrul acestui eveniment a fost făcută de 15 comisii de jurnizare din tot atâtea țări. ”Concursul entru admiterea lucrprilor propuse de artiștii din diferite țări ale lumii, s-a desfășuratpe trei secțiuni, cuprinzând fotografie color, fotografie monocrom și o fotgrafie având ca temă turismul. Fecare participant a avut șansa de a înscrie în preselecție câte 4 lucrări din fiecare ge, respectiv maxim 12 fotografii.  Din cele 12 lucrări pe care le-am transmis eu comitetylui de organizare, am avut bucuria să primesc răspuns că un număr de 11 au fost acceptate”, spune artistul fotograf Francisc Nemeth.

Statistica acestui salon de artă fotografică arată că au fost primite în total 4419 lucrări, de la 396 autori din 57 țări.

Francisc nemet este prezent, anul acesta, cu alte licrări expuse la diferite expoziții și saloane fotografice în mai multe orașe din America Centrală, după ce a avut succese frumoase, soldate cu importante premii câștigate în America de Sud și de Nord.

Lcrările cu care maestrul Francisc Nemeth va participa la acest salon internațional de artă fotografcă pot fi văzute și pe pagina de facebook a artistului vulcănean: www.facebook.com/Francisc Németh

[slideshow_deploy id=’27126′]