HUNEDOARA. Patru bărbați cercetați pentru mai multe infracțiuni

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara efectuează cercetări faţă de patru hunedoreni, cu privire la care au stabilit că au săvârșit, în perioada 2015-2016, sub diverse participații, mai multe infracțiuni de șantaj și camătă.

dsc_5647

În data de 25.10.2016, poliţiştii Biroul de Investigații Criminale Hunedoara, cu sprijinul polițiștilor Serviciul de Investigații Criminale, ai Biroului de Ordine Publică Hunedoara şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au efectuat trei percheziții domiciliare și 8 percheziții la autoturismele aparţinând persoanelor cercetate.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3 autoturisme și au fost ridicate pentru cercetări mai multe bunuri și înscrisuri de interes pentru cauză, precum şi suma de 18.000 lei, cu privire la care există indicii că provine din săvârșirea infracțiunilor.

dsc_5449

De asemenea, au fost reţinuţi pentru 24 ore un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și camătă şi două hunedorence, în vârstă de 27 şi 28 de ani, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la camătă.

Cele trei persoane reţinute urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă, în timp ce pentru un al patrulea suspect, un hunedorean în vârstă de 30 de ani, care se sustrage urmăririi penale, se va propune emiterea mandatului de arestare preventivă în lipsă.

[slideshow_deploy id=’19661′]