21-a ediţie a Campionatului Naţional de Gimnastică Aerobică. CSȘ Petroșani – record de medalii și performanțe

Sala de la Complexul Olimpic Izvorani a găzduit întrecerile celei de a 21-a ediţii a Campionatelor Naţionale de Gimnastică Aerobică, întrecerile pentru titluri desfăşurându-se pe fondul unei atmosfere de exuberanţă, dinamism şi excelentă organizare, sportivii celor 10 cluburi oferind, la rândul lor, un spectacol al performanţei de bună calitate.

1
Pe listele de start s-au regăsit de la cei mai mici sportivi, aflaţi în căutarea drumului spre marile podiumuri, până la consacraţi, campioni sau medaliaţi mondiali şi europeni.
Revenind la concursul propriu-zis, vom nota că Farul Constanţa s-a păstrat pe primul loc în ierarhia cluburilor, pe poziţiile următoare situându-se UNEFS Bucureşti şi CSS Petroşani, în timp ce titlurile individuale ale seniorilor au revenit Biancăi Gorgovan şi lui Gabriel Bocşer, meritate laude fiind, de asemenea, şi pentru toţi ceilalţi învingători sau medaliaţi de la toate categoriile de concurs. Dar şi celor învinşi!
Reprezentanţi a 10 cluburi – CSM Arad, Urania Arad, Universitatea Arad, UNEFS Bucuresti, Triumf Bucureşti, Farul Constanta, CSS 1 Constanţa, CNS Cetate Deva, Gimnis Iasi și CSS Petrosani – s-au aflat în competiţie, în final Farul Constanţa, având un total de 221.42, s-a detaşat în fruntea ierarhiei, fiind urmat de UNEFS Bucureşti 150.80 şi CSS Petroşani 140.00.

2
În competiţie s-au aflat şi gimnaştii de la categoriile I, II şi III, de fapt viitorul gimnasticii aerobice româneşti, între ei o serie de gimnaşti deja cu nume, dar şi alţii care abia îşi fac intarea în lumea bună a marii performanţe: Ştefan Huştea, Teodora Cucu, Andrada Zaman, Sandra Dincă, Sarmiza Niculescu, Miruna Iordache, Bogdan Cucu, Daniel Tavoc, Nicoleta Patrichi ş.a.
Printre acești tineri campioni se regăsesc sportivii care activează la CSȘ Petroșani și sunt pregătiţi de Elena Becze, iar rezultatele lor au fost deosebite:
– TAVOC DANIEL – locul 1 la proba PERECHI MIXT junior 2, locul 1 la proba TRIO junior 2, locul 2 la proba INDIVIDUAL juniori 3;
– KLAUSZMAN ANDREEA NOEMI – locul 1 la GRUP juniori 3, locul 1 la TRIO junior 3, locul 2 la PERECHI junior 3;
– DANILA ANDRA MADALINA – locul 1 LA GRUP juniori 3, locul 1 LA TRIO junior 3;
– GIOL DENISA NICOLETA – locul 2 la TRIO juniori 3, locul 3 la GRUP junior 3;
– BRANDA DARIUS AUGUSTIN – locul 2 la PERECHI junior 2;
– PATRICHI NICOLETA ELENA – locul 1 la TRIO juniori 2, locul 1 la PERECHI junior 2.
– ANDREEA SELENA SOTANGA – locul 2 la proba PERECHI MIXT juniori 2, locul 1 la proba TRIO junior 2;
– ANTON DANIEL ANDREI – locul 1 la proba PERECHI MIXT juniori 3, locul 1 LA GRUP juniori 3;
– BADEA AMALIA IOANA – locul 1 la proba PERECHI MIXT juniori 3, locul 2 la TRIO juniori 3, locul 3 la GRUP junior 3;

7
– VLADUT VALENTIN POPA – locul 2 la proba PERECHI MIXT juniori 3, locul 1 LA GRUP juniori 3;
– ALEXANDRA MARIA POPA – locul 1 la TRIO junior 3;
– CHELARU GEORGIANA MARINELA – locul 2 la TRIO juniori 3, locul 3 la GRUP junior 3;
– POPA ALEXANDRA MARIA – locul 1 LA GRUP juniori 3;
– ANDREI IONUT DAN – locul 3 la GRUP junior 3;
– ISTRATE ADINA ELENA – locul 3 la GRUP junior 3;
La reuşita întregului eveniment şi-au adus o importantă contribuţie părinţii (voluntariat la transport, amenajat sală, decorare sală, flori, trofee, premii, ajutor juriu, etc), dar şi o serie de sponsori.

5
[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »