CS Navodari se mentine in fruntea DNS, iar revelatia editiei Bucovina Suceava ocupa locul 3

In cele patru partide din etapa a VI-a contand pentru Divizia Nationala de Seniori, doua victorii au revenit gazdelor, alte doua partide impunandu-se oaspetii, CS Navodari, respectiv Stiinta Petrosani, care in acesta ordine conduc in ierahia esalonului secund.

14915180_898470393620760_3782205097967994200_n

Dupa singura infrangere suferita in etapa secunda, CS Navodari a ajuns la patru victorii consecutive, ultima pe terenul Stejarului Buzau, una dintre echipele cu pretentii in acest sezon. Trupa de la malul marii s-a dovedit inca o data, poate cea mai in forma competitoare din DNS, victoria elevilor lui Cornel Suciu si Cristian Husea fiind una cu rezultatul de 32-13. Pentru invingatori, Gheorge Grigoras a marcat o incercare, alaturi de un eseu de penalizare, restul punctelor venind din piciorul lui Nicu Ignea.

Pe stadionul din Sanicolau, CSU AV Arad a facut o prima repriza buna si a condus pe Stiinta Petrosani cu 12-7, insa in partea secunda campionii en-titre au intors rezultatul si astfel si-au trecut in cont cea de-a cincea victorie stagionala. Andrei Barbu, Alexandru Dan si Claudiu Popovici au marcat cate un eseu in contul trupei din Valea Jiului, doua transformate de Florin Tandea si Andrei Borz, ultimul adaugandu-si in dreptul numelui si doua lovituri de pedeapsa.

CSM Bucuvina Suceava poate fi numita revelatia acestei editii a Diviziei Nationale de Seniori, echipa lui Constantin Vlad aflandu-se in acest moment pe pozitia a treia a clasamentului dupa o noua victorie, de acesta data in fata celor de la RCM Galati. Prima repriza a apartinut galatenilor, care au condus cu 15-10, eseuri Marius Stanciu si Gabriel Partenie, insa in partea secunda gazdele au revenit obtinand victoria, rezultat 29-18 si bonusul ofensiv pentru cele cinci incercari marcate de Stefan Stefaroi dubla, Lucian Preutescu dubla si Razvan Elisei.

Scorul etapei a fost realizat de RC Barlad care a dispus de CS Manastur cu rezultatul de 75-17, in aceste conditii echipa lui Ioan Harnagea obtinand si punctul bonus ofensiv pentru cele nu mai putin de 11 eseuri marcate fata de cele doua finalizari in terenul de tinta apartinand clujenilor.

FOTO: Dumitru Grig/ Rugby Suceavean

super-liga.ro