S-a stins din viață un cunoscut om politic din județul Hunedoara

vasile-siminieCunoscut și apreciat personaj al scenei politice din județul Hunedoara,  Vasile Siminie, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 85 de ani. Acesta a decedat la un spital din Cluj Napoca, unde era internat pentru tratament.

Vasile Siminie s-a născut la 20 septembrie 1931, în comuna Orlat, jud. Sibiu. Pensionar, de profesie inginer agronom, acesta a condus ani buni Direcția Agricolă a județului Hunedoara. De asemenea a fost consilier local PRM la Deva și, mai apoi, consilier județean, distins om politic și figură marcantă a PRM Hunedoara, încă de la începuturile acestui partid în județul Hunedoara.

Decesul lui Vasile Siminie a adus tristețe și în rândul celor care l-au cunoscut și apreciat. Spre exemplu, Costel Avram, fost lider al PRM Hunedoara spune că ”acestui om deosebit, cu suflet mare îi port un adânc respect, pentru că este omul care mi-a fost alături din primele mele momente pe care le-am trăit când am venit în județul Huneodara. Am avut mult de învățat de la Vasile Siminie și m-am bucurat de sprijinul său într-un mod, aș putea spune, privilegiat. Cei care l-au cunoscut pe Vasile Siminie știu că odată cu trecerea sa în neființă, județul nostru pierde un om de mare caracter, dar și un om care a condus Direcția Agricolă din județul Hunedoara, precum și un patriot autentic, un om cu adevărat. Regret nespus dispariția dintre noi a lui Vasile Siminie și mă rog ca bunul Dumnezeu să-l primească în rândul drepților. Familiei îndoliate transmit , de asemenea, sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace !”

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »