Inter Petrila – Hercules Lupeni. Derby-ul Văii Jiului care va desemna campioana de toamnă în Liga 4 – Hunedoara

În galop pe primele două poziții, două echipe care s-au întrecut în performanțe, ajungând fiecare în parte din urmărită în urmăritoare, acum se vor afla în confruntare directă în turul campionatului județean de fotbal hunedorean.

inter-hercules
Doar un punct le desparte până acum în clasamentul ligii a IV -a, au un parcurs aproape asemănător în această ediție de campionat, aceeași dorință declarată, promovarea.
Avantajați de terenul de acasă, unde sunt neînvinși până acum, spartanii de la „Inter” Petrila au nevoie doar de un egal pentru a-și păstra poziția de lider, în detrimentul herculienilor de la „Hercules” Lupeni care au nevoie de victorie pentru a trece în fruntea clasamentului.
Etapa cu numărul 11 va desemna cu siguranță campioana de toamnă a acestui sezon fotbalistic în meciul meciurilor de pe Stadionul Parângul din Lonea, sâmbătă, 12 noiembrie.
Dan Voicu – Antrenor Hercules Lupeni
„… Un lider pe fondul reculului nostru, dar un lider meritat. Au jucat în zece oameni vreo 25 de minute la Cãlan, au revenit de la 0 – 1, bravo lor. Stiu că la Lonea va fi un meci greu, Rere Moldovan este iesit din formă, în general nu sunt mulțumit după ultimele două etape. Eu sper într-o mobilizare exemplară în ultima etapă la Lonea, unde doar o victorie ne poate face lideri de toamnă. … Dacă nu, asta e! N-o să facem un capăt de țară dacă nu vom fi lideri. Urmează returul și vom vedea atunci ce va mai fi.” (Cronca Văii Jiului – Genu Tuțu)
Aurel Moldovan – Antrenor Inter Petrila
„… Jucăm acasă deci mergem pe premiza victoriei. Știm că va fi un meci foarte greu, avem și noi un jucător pilon suspendat. Vremea nu ne va ajuta, terenul va fi probabil impracticabil după meciul juniorilor, va fi greu să abordezi un joc pe pase, o construcție de joc, va fi un meci bazat pe luptă și angajament fizic. Chiar dacă ne ajunge și un egal, pentru acesta mergi pe câștig. Avem ca adversar o echipă puternică, una peste alta, cine este mai bun, să câștige.” (Info Petrila – Daniel Bolog)
Mobilizare exemplară și în taberele suporterilor ambelor echipe pe rețeaua de socializare, sunt așteptați un număr însemnat de spectatori în ciuda vremii care nu se anunță a fi prea bunăvoitoare.

[slideshow_deploy id=’36590′]