Apa Serv taie apa la sediul CEH și în Hotelul Onix

 Complexul Energetic Hunedoara nu a mai plătit de o lungă perioadă de timp facturile pentru consumul de apă și astfel a acumulat datorii către operatorul local de furnizare a serviciilor de apă și canalizare în valoare de peste 270.000 de lei.

15086982_284026231992843_845161138_n

Odată cu anularea stării de insolvență a CEH, Apa Serv a solictat conducerii CEH să ia măsuri pentru diminuarea soldului creditor și pentru încheierea unui angajament de eșalonare a datoriilor. Notificarea transmisă în acest sens de ASVJ Complexului Energetic Hunedoara a expirat în această dimnineață. Pentru că nu a primit nici un răspuns de nla CEH, directorul general al Apa Serv Costel Avram a dispus debrașarea de la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a sediului central al CEH și al Hotelului Onix, aflat în componența uneia din sucursalele CEH.

”Le-am solicitat și în scris dar și verbal celor de la CEH să ia în calcul semnarea unei convenții de eșalonare a plăților către noi. Datoriile acumulate de CEH pentru apă și canalizare au atins un nivel foarte ridicat și cred că este de datoria lor să plătească acest serviciu la fel cum fac toți abonații Apa Serv. Pentru că nu am primit nici un răspuns, am dispus astăzi oprirea furnizării de apă la sediul CEH din Petroșani și la Hotelul Onix. Vreau să vă spun că, sub nici o formă, nu vom opri apa la exploatările de cărbune pentru că minerii și muncitorii de la mină trebuie să beneficieze de apă. În schimb, șefii din CEH trebuie să vadă ce se întâmplă atunci când nu plătești apa”, spune Costel Avram. Directorul general al Apa Serv spune că nu va fi reluată furnizarea apei potabile la cele două unități ale CEH până când nu vor fi plătite restanțele. Mai mult, există posibilitatea ca și sediul Salvamin să fie debranșat de la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.

[slideshow_deploy id=’41112′]