Ana Maria Gherghel din Lupeni, cea mai bună jucătoare din Campionatul Mondial de fotbal-tenis

gherghel-fotbal-tenisRomânia a cucerit titlul de campioană mondială, în cadrul Camionatului Mondial de Fotbal Tenis care s-a desfășurat în Cipru, în perioada 13-19 noiembrie 2016. Rezultatul vine după ce sportivii români au câștigat 13 medalii din cele 13 puse în joc. Urmare a acestor rezultate, echipa României a fost desemnată cea mai bună reprezentativă de fotbal tenis a acestui turneu mondial.

Mai mult decât atât, sportiva Ana Maria Gherghel, legitimată la Clubul Sportiv Comexim din Lupeni a fost declarată drept cea mai bună jucătoare de fotbal-tenis din lume.

România a participat la această competiție cu o echipă formată din următorii jucători: Anamaria Gherghel, Florina Chiar, Ana-Maria Rizescu, Letitia Bivolaru, Mariana Lica, Paula Paraschiv, Darius Pufu, David Lica, Daniel Popovici, Razvan Molea, Norbert Varo, Răzvan Vornicu, Purice Florin, Purice Lucian, Stoenica Marius, Păuna Răzvan, Petrescu Lorin, Jecu Sebastian, Pintea Ovidiu Ionut, Ilinca Nicusor, Cârstea Adrian.

Antrenorii lotului tricolor sunt: Frederico Tavares Tchabass, Ionuț Dina, Dorina Păuna, Druncea Dima și Gyula Varo.

„Am depășit cu mult obiectivul propus la plecarea din țară, acela de 9 medalii de aur. Este flatant să facem legea de o asemenea manieră la nivel mondial în fotbal tenis, în condițiile în care se află sportul românesc. Deja mă gândesc la următoarea ediție a Campionatului Mondial, pe care încep să o pregătesc”, a declarat Frederico Tavares Tchabass, președintele Federației Române de Fotbal Tenis.

fotbal-tenis

[slideshow_deploy id=’41110′]