La Vulcan se montează noi semafoare în preajma unor unități școlare

cristian-merisanu-viceprimar-vulcanMunicipalitatea din Vulcan aduce primele vesti bune pentru elevii școliilor din localitate, dar și pentru părinții acestora. Viceprimarul Cristian Merișanu informează că, în zilele următoare, vor începe primele lucrări publice din anul 2017, care-i vizează pe copii și părinți.

”Copiii noștri au prioritate în toate acțiunile pe care le facem. Aceștia sunt destinatarii primelor investiții din anul 2017 pe care le va derula Primăria Vulcan. Chiar săptămâna viitoare vor începe lucrările de amplasare a unor noi semafoare, care vor asigura traversarea în condiții de siguranță la trecerile de pietoni de pe strada Traian, în dreptul Școlii Gimnaziale Nr. 6, dar și pe strada 1 Mai, în dreptul Școlii Gimnaziale Teodora Lucaciu”, spune Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Municipalitatea din Vulcan a demarat încă de anul trecut un program de investiții prin care trecerile de pietoni din vecinătatea unităților de învățământ de pe str. Nicolae Titulescu au fost semaforizate, astfel încât copiii să fie feriți de pericolul accidentelor de circulație. Programul și-a demonstrat utilitatea, astfel încât edilii au decis să-l extindă anul acesta și la celelalte unități școlare de pe raza localității.

[slideshow_deploy id=’27126′]