Inter Petrila – Start în pregătirile pentru returul campionatului

inter1 februarie 2017 este data oficial anunțată la care se va suna adunarea pentru fotbalul de la Inter Petrila.

Cu excepția Jiul Petroșani care a început deja pregătirile, restul echipelor din Valea Jiului vor începe pregătirile tot în luna februarie, având în vedere startul târziu al returului campionatului, 25 martie 2017.

Returul campionatului județean găsește Inter Petrila în poziția de lideră a clasamentului iar jucătorii și staful tehnic al echipei își doresc ca acest lucru să continuie și mai departe, având acum cea mai mare șansă de a ajunge la barajul pentru Liga a III -a.

Atuurile petrilenilor sunt perseverența, disciplina și unitatea de grup, atuuri pe care Inter Petrila le-a afișat de ceva vreme bună, consecvenți fiind cu fiecare campionat și etapă derulate până acum.

Jucători și antrenori de valoare, care și-au pus deja amprenta pe spiritul jocului și al echipei și jucători tineri proaspăt cooptați de la echipa de juniori care are în continuare noi talente de oferit, sunt doar câteva motivări pentru a accede într-o ligă superioară.

În pregătirile pentru returul care va urma, staful petrilean a prognozat pe lângă antrenamentul fizic al sportivilor, efectuat la baza sportivă de la Stadionul Parângul Lonea, tratamente de întreținere și forță la Sala de Sport Alcatraz din Petrila și câteva meciuri amicale de pregătire care vor fi programate în zilele următoare.

Este posibil și un cantonament la o bază sportivă din Parâng sau Voevodu, dar acest lucru depinde foarte mult de condițiile financiare de care se va dispune.

În ceea ce privește noutățile în rândul echipei, sunt prognozate câteva transferuri dar acestea încă nu sunt confirmate oficial, urmând să aflăm mai multe doar după prima întâlnire din 1 februarie.

Urmează un retur greu dar plin de satisfacții, mai multe echipe fiind pe urmele liderei cu șanse reale de succes, totul depinzând de pregătirea sportivilor dar și de susținerea lor care se dovedește a fi din ce în ce mai anevoioasă.

[slideshow_deploy id=’36591′]