Actrița Nicoleta Bolcă își anunță demisia din funcția de director al teatrului din Petroșani

nicoleta bolcaUnul dintre cei mai apreciați oameni de cultură ai Văii Jiului, omul care a redat Teatrului ”Ion D. Sîrbu” strălucirea, care a adus la Petroșani regizori de excepție, care a pus în scenă piese de prestigiu ale dramaturgiei românești  și care a readus publicul în sala de spectacole a teatrului de la Petroșani, a decis să pună punct carierei de manager.

Nicoleta Bolcă anunță, într-o postare pe pagina sa de facebook, că vineri, 3 februarie își va înainta demisia din funcția de manager al Teatrului Dramatic ”Ion D. Sârbu” din Petroșani. Pentru fiecare manager e finalul! Mulțumesc! Da, mulțumesc ! În primul rând vă mulțumesc vouă, dragi spectatori, pentru că ne sunteți alături. Mulțumesc presei, care niciodată nu a cerut bani să ne promoveze. Mulțumiri speciale pentru Diana Mitrache, Marius Mitrache, Tiberiu Vințan, Luminița Vințan, Ionuț Drăgotesc, Ilie Pintea, Adina Păduraru, Cornel Pintea, Cătălin Docea, Alina Pipan, Ramona Roșulescu. Mulțumesc artiștilor care au trecut pe aici și am convigerea că au făcut cele mai importante roluri din cariera lor. Mulțumesc celor care s-au gândit ca artiștii să aibă salarii mărite cu 50 la sută.. Atât! Iubiți teatrul ăsta. Eu mi-am” dat” viața ”pentru EL! Am considerat că sunteți primii care trebuie să știți acest lucr: mîine îmi voi înainta demisia !”, a scris, Nicoleta Bolcă, joi după-amiază, pe facebook.

Actrița spune că la baza acestei decizii stă oboseala acumulată de-a lungul anilor în funcția de director, dar și o serie de probleme familiale. ”Am un tată bolnav, un nepot care are nevoie de mine, o mamă care plânge în fiecare zi la mii de km și o soră care mă întreabă dacă mai pot. Da, nu mai pot!”, a mai precizat Nicoleta Bolcă.

[slideshow_deploy id=’24093′]