Primarul din Petroșani solicită program non-stop pentru farmaciile din Petroșani

farmaciePrimarul municipiului Petroșani spune că, deși pe raza municipiului funcționează nu mai puțin de 17 unități farmaceutice, cetățenii sunt lipsiți în acest moment de posibilitatea de a achiziționa medicamente, în caz de urgență, pe timp de noapte.

”Voi avea în aceste zile o discuție cu doamna dr. Tâlvescu Maria, președinta Colegiului farmaciștilor din județul Hunedoara, pentru că mi-aș dori să găsim, împreună desigur și cu administratorii farmaciilor din Petroșani, o soluție pentru ca măcar o farmacie să poată avea program non-stop și la Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

În acest sens, primarul Petroșaniului propune chiar și o acțiune solidară a celor 17 farmacii care funcționează la Petroșani, astfel încât, prin rotație, fiecare să asigure de două ori pe lună permanența serviciului farmaceutic.Nu cred că este un efort foarte mare ca fiecare unitate farmaceutică din Petroșani să asigure 1-2 zile pe lună, servicii specifice în regim non-stop. Pe de altă parte, este inadmisibil ca într-un oraș de talia Petroșaniului să nu găsești, la nevoie, pe timp de noapte, nicio farmacie deschisă”, a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’27126′]



(Următoarea știre) »